Saulėje džiovinami pomidorai ir kalendros omletas – Anna Lewandowska

Man patinka sukurti ką nors ypatingo su paprastais ingredientais, o šis omletas yra geriausias pavyzdys! Saulėje džiovinti pomidorai Pridėkite intensyvų, šiek tiek saldų skonį, kuris puikiai dera su aromatiniu Bazilikas Ir švieži kalendra. Kokosų miltai daro omletą subtilesnę ir purią, ir Migdolų gėrimas Prideda subtilų, šiek tiek riešutą.
Tai puikus pasirinkimas a Greiti ir maistingi pusryčiai Tai suteikia baltymai, sveiki riebalai ir pluoštasir skanu nuostabiai! Peržiūrėkite receptą ir patys patys!
Pasiruošimas:
Pirmiausia kiaušinius nulaužiau į dubenį ir sumaišiau juos su kokosų miltais, migdolų gėrimais ir prieskoniais: druska, pipirai ir bazilikas iki vientisos ir šiek tiek purios.
Aš įkaičiau kokosų aliejų keptuvėje, tada pilamas į kiaušinių mišinį. Džiovintus pomidorus supjausčiau į kubelius ir iškart pridėjau juos prie omleto viršaus.
Aš kepiau jį ant vidutinės ugnies, kol jis pradėjo nustatyti, ir tada švelniai apvertė. Po kelių minučių aš ją perkėliau į lėkštę, sulankstyau per pusę ir apibarstiau Švieži, susmulkintos kalendros – Tai suteikia šiam patiekalui tokį unikalų skonį.
Ar jums patinka eksperimentuoti su omletais? Kokie jūsų mėgstamiausi papildymai? Pranešk man!