Įdarytas cukinijų ritinys – Anna Lewandowska

Kai kurie patiekalai ne tik daro mus savo skoniu, bet ir išvaizda bei paruošimo paprastumu. Įdaryti cukinijų ritinėliai yra geras pavyzdys – lengvas, subtilus ir tuo pat metu pilnas išraiškingų skonių! Dėl aksominių kruopų, intensyvių džiovintų pomidorų, alyvuogių ir aromatinio česnako derinys kiekvieną kąsnį daro maloniu gomurio patirtimi.
Tai puiki idėja greitai užkandžiauti, vakarienei ar elegantiškam užkandžiui susitikti su draugais. Geriausia yra tai, kad paruošti šiuos ritinius yra vaiko žaidimas, o galutinis efektas yra tikrai įspūdingas!
Skamba viliojantys? Pradėkime!
Pasiruošimas:
Pirmiausia kruopščiai nuplaunu kruopštumą po šaltu vandeniu, kad pašalinčiau krakmolo perteklių ir kartumą. Tada aš juos paruošiau pagal pakuotės instrukcijas iki minkštos ir pūkuotos.Kai kruopščiai šiek tiek atvėsta, aš juos sumaišiau iki lygaus su alyvuogėmis, saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogių aliejumi, česnaku ir pridėjau šiek tiek druskos ir pipirų. Jei mišinys yra per tirštas, galite įpilti šiek tiek vandens ar daugiau alyvuogių aliejaus, kad gautumėte tobulą konsistenciją.Aš pašildžiau orkaitę iki 200 ° C
Dabar atėjo laikas cukinijai – naudodamas daržovių žievelę, aš supjausčiau jį į plačias, plonas juosteles, puikiai tinkančias įvyniojimui.Aš švelniai paskleidiau kruopas, užpildytus ant kiekvienos cukinijų juostelės, tada susukau jas, tvirtai išdėstydamas juos į orkaitę.Galiausiai aš juos apibarstiau džiovintais čiobreliais ir supjaustytais riešutais, kurie prideda traškumo ir dar daugiau skonio. Aš kepiau ritinius maždaug 10 minučių, kol cukinijos šiek tiek sušvelnėjo, o riešutai tapo auksinės rudos spalvos.
Rezultatas buvo tiesiog tobulas! 😋