Aromatinis prieskoninis tofu – Anna Lewandowska

Aromatinis prieskoninis tofu - Anna Lewandowska


Tofu yra ingredientas, siūlantis begalines galimybes virtuvėje. Paprastai tai siejama su neutraliu skoniu, tačiau pagal šį receptą aš jums parodysiu, kaip naudoti keletą aromatinių prieskonių, kad jis taptų išskirtiniu, šildančiu patiekalu, kuris puikiai tinka šaltesnėms dienoms. Šis subtilus tofu yra marinuotas cinamonu, kardamonu ir gvazdikėliais, o po to kepamas citrinų griežinėliais. Taigi rezultatas: jis džiaugiasi savo paprastumu ir skonio gyliu. Man patinka patiekti jį su lengvomis salotomis, kurios pabrėžia aštrias natas.

Pasiruošimas:

Aš pradėjau nuo marinato maišydama sojos padažą su presuotu česnaku, cinamonu, kardamonu ir gvazdikėliais, susmulkintais skiediniu. Tada aš supjausčiau tofu į kubelius, kruopščiai uždengiau marinatą, kad jis absorbuotų visus skonius ir perkeltų jį į orkaitės nepraleidžiantį indą. Ant viršaus padėjau citrinų griežinėlius, kurie kepant davė subtilų citrusinių vaisių užrašą.

Aš kepiau tofu krosnyje, įkaitintą iki 200 ° C 15 minučių, kol jis buvo aromatinis ir lengvai paruduotas. Aš jį patiekiau su paprastomis salotomis su mišriomis salotomis, vyšniniais pomidorais ir agurkais, suteptais su citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Tai puiki idėja greitam jūsų vakarienės pusei, kuri suteikia išskirtinį skonį. Mėgaukitės!



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -