Tailando krevečių sriuba – Anna Lewandowska

Tailando krevečių sriuba - Anna Lewandowska


Ši krevečių sriuba yra tikras perlas ypatingoms progoms, tokioms kaip Valentino diena. Man patinka jo subtilus kokosų pieno skonis kartu su atskiromis aitriosios paprikos ir imbiero natomis. Tai sušildo jus, džiaugiasi savo aromonu ir visada yra įspūdingas. Tai yra vienas iš tų receptų, kurį greitai paruošti, ir poveikis stebina visus. Tai puikiai tinka vakarienei dviem, kai norime pabrėžti ypatingą laiką, praleistą kartu, nepraleidžiant visos dienos virtuvėje.

Metodas:


Pirmiausia paruošiau ingredientus – aš supjausčiau svogūną juostelėmis, o pipirais ir cukinijomis – į kubelius. Aš įkaičiau aliejų puode ir keptą tarkuotą imbierą, prispausčiau česnako ir smulkiai supjaustytų čili pipirų, kol aromatas užpildė visą virtuvę. Tada aš pridėjau krevetes ir kepiau jas maždaug 3 minutes, kol jos įgavo gražią spalvą. Aš pilau į kokosų pieną ir sultinį, viską pagardinau ir pagaliau pridėjau daržovių. Aš pakankamai ilgai virdavau sriubą, kad daržovės būtų šiek tiek traškios, bet minkštos viduje. Kai paruošiau, sriubą supilau į dubenėlius, apibarstyiau laiškiniu česnaku ir iš karto patiekiau – pilna skonio, kreminės ir tiesiog skanios!

Šis receptas yra iš skonių knygos Dieta ir mokymas Ann programa. Jei jums patiko šis patiekalas, būtinai peržiūrėkite naują „Sweet & Spicy“ kategoriją, kad gautumėte daugiau unikalių Valentino dienos receptų idėjų! ❤️



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -