Sorų košė su džiovintais vaisiais

Sorų košė su džiovintais vaisiais


Jau prasideda sausis ir aš jums turiu dar vieną augalinį #Veganuary receptą! Šį kartą – sorų košė su džiovintais vaisiais – tai gardūs, kvapnūs pusryčiai, kurie sušildo šaltais žiemos rytais ir suteikia energijos visai dienai.

Soros yra puikus pagrindas, nes jos natūraliai be glitimo, lengvai virškinamos ir kupinos vertingų mineralų, tokių kaip geležis ir magnis. Riešutai ir džiovinti vaisiai yra ne tik saldus priedas, bet ir sveikųjų riebalų bei skaidulų šaltinis, kuris įvairiais būdais palaiko mūsų kūną.

Sorų košė – puikus pavyzdys, kaip augalinis maistas gali būti paprastas, greitas ir skanus. Peržiūrėkite šį receptą ir įsitikinkite patys!

 

Paruošimas:


Džiovintus vaisius išmirkiau karštame vandenyje ir palikau 10–20 minučių, kad suminkštėtų ir įgautų savitą skonį. Tuo tarpu soras perploviau šaltu vandeniu, kad neliktų natūralaus kartumo. Tada išviriau soras migdolų gėrime su ksilitoliu, cinamonu ir trupučiu baltymų miltelių, laikydamasi ant pakuotės nurodytų proporcijų. Įsitikinau, kad soros nepervirtos – tobula sorų košė turi būti šiek tiek biri. Galiausiai sudėjau į dubenį ir įmaišiau smulkintų riešutų ir razinų, kad būtų traškesnis ir saldesnis.

Rezultatas? Skani, sveika ir maistinga sorų košė, kuri rytą paverčia dar gražesniu!

Artykuł sorų košė su džiovintais vaisiais pochodzi z serwisu Anna Lewandowska – Annos sveikas planas.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -