Kalėdų šokolado putėsiai


 

Man Kalėdos – tai laikas, kupinas šeimyninės šilumos, prieskonių kvapo ir prie stalo švenčiamų akimirkų. Šiuo metu man patinka kurti desertus, kurie ne tik puikaus skonio, bet ir primena jaukią žiemos atmosferą. Šie šokolado ir datulių putėsiai yra mano idėja kalėdiniam desertui – kvapnus, aksominis ir lengvai paruošiamas. Puikiai tinka kaip priedas prie meduolių ir šviežių vaisių arba kaip vienas desertas, patiekiamas elegantiškuose puodeliuose. Su šiais burnoje tirpstančiais putėsiais tikrai pajusite Kalėdų magiją!

 

Paruošimas:

Datules mirkiau karštame vandenyje apie 10 minučių, kol suminkštės. Tada puode įkaitinau kokosų pieną, supyliau aliejų ir susmulkintą šokoladą, maišiau ant silpnos ugnies, kol šokoladas išsilydo. Toliau subėriau datules, spanguoles ir prieskonius ir išmaišiau iki vientisos masės. Sudėjau putėsius į dubenį ir padėjau į šaldytuvą, kad atvėstų.

 

 

Artykuł Kalėdų šokolado putėsiai pochodzi z serwisu Anna Lewandowska – sveikas planas Ann.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -