Aguonų avižiniai dribsniai – Anna Lewandowska

Aguonų avižiniai dribsniai – Anna Lewandowska


Šventinis laikotarpis – tai metas, kai aguonų ir džiovintų vaisių kvapas primena apie visus šeimos susitikimus ir nepakartojamus skonius. Tačiau ar šie firminiai skoniai turi būti rezervuoti tik Kalėdoms? Jie tikrai ne! Mes lygiai taip pat galime jais džiaugtis ruošdamiesi Kalėdoms ir netgi pratęsti džiaugsmą po to.

Aguonos – tikras sveikatos lobis. Juose gausu kalcio, fosforo, B grupės vitaminų, magnio ir skaidulų. Be to, jie palaiko mūsų kaulus, nervų sistemą ir virškinimą. Šį ingredientą tikrai verta įtraukti į savo racioną visus metus, o švenčių įkvėpimai gali būti puiki pradžia! Šiandieninė avižinė košė su aguonomis – tai šildančių, kvapnių pusryčių recepto idėja, kuri puikiai dera prie atostogų atmosferos, bet puikiai tiks bet kurią kitą dieną. Pasiruošę tai išbandyti?

Paruošimas:

Aguonas pamirkiau per naktį. Pirmiausia išviriau avižas vandenyje. Tuo tarpu aguonas nusunkiau, vėl išmirkiau vandenyje (vandens dvigubai daugiau nei aguonų) ir užvirinau. Džiovintus vaisius išmirkiau karštame vandenyje, atidėjau 15 minučių ir nusunkiau. Toliau vaisius ir riešutus smulkiai supjaustau ir visus ingredientus sumaišiau į dubenį. Supyliau kokosų gėrimą ir viską apšlaksčiau medumi. Pasiruošę!



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -