Keptuvėje keptas tofu su daržovėmis – Anna Lewandowska

Rugsėjis visada prabėga taip greitai. Tačiau kasdienių pareigų įkarštyje nepamirškite valgyti maistingų patiekalų, kurie suteiks energijos ir jėgų naujiems iššūkiams.
Šiandien turiu jums vegetarišką receptą, kuriame gausu spalvingų daržovių, kvapnių prieskonių ir tofu kaip augalinio baltymo 🙂
Paruošimas:
Džiovintus pomidorus supjausčiau juostelėmis, pipirą ir cukiniją supjaustau kubeliais, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustau. Toliau keptuvėje įkaitinau skaidrų sviestą ir pakepinau svogūną bei česnaką. Sudėjau kubeliais pjaustytą pipirą, cukiniją ir špinatus. Tada viską išmaišiau ir pakepinau apie minutę. Galiausiai subėriau kubeliais pjaustytą tofu ir prieskonius.