Įvairių formų sumuštiniai – Anna Lewandowska
Prasidėjo nauji mokslo metai, o tai reiškia, kad vaikai grįžta į mokyklą ir netrukus turės pradėti sunkiai mokytis. Taigi, norint išlaikyti susikaupimą, reikės gero energijos šaltinio, o tai gali būti, pavyzdžiui, sumuštiniai, kuriuos daugelis iš jūsų mėgsta!
Tai vis dar vienas iš dažniausiai valgomų patiekalų beveik kiekvienuose namuose. Tačiau nepamirškite, kad nepatektumėte į rutiną ir paįvairinti sumuštinius dedant įvairių daržovių, naudoti skirtingus baltymų šaltinius (įskaitant augalinius, pvz., ankštinius augalus) ir pilno grūdo duoną. Plačiau rašiau apie principus, kurių verta laikytis ruošiant sveikus sumuštinius ČIA.
Šiame tekste surinkau keletą sveikų sumuštinių ir naminių užtepėlių pasiūlymų. Galite juos panaudoti kaip įkvėpimą pusryčiams arba pietų paketų idėją. Pažiūrėkite patys! 🙂
- Avokado skrebučiai
- Sumuštiniai su pipirais ir avinžirnių užtepu
- Daržovių ir kiaušinių sumuštinis
- Smulkintas avokado skrebutis su minkštu virtu kiaušiniu
- Užtepkite su keptomis daržovėmis
- Avokadų ir bananų putėsiai
- Skrudintos raudonosios paprikos humusas
Atminkite, kad jei neturite laiko, galite naudoti jau paruoštus, gerus sprendimus. „Foods by Ann“ galite rasti kelių rūšių sveikos duonos be glitimo ČIA ir platus užtepėlių asortimentas (kremai, uogienės, pastos) ČIA. Mėgaukitės! 🙂