Lašišos ir avokado totorių kepsnys – Anna Lewandowska
Kepsnių tartaras mums dažniausiai asocijuojasi tik su jautiena. Kaip apie a švelnus lašišos tartaras su kreminiu avokadų padažu? Atminkite, kad jei naudojate žalią mėsą ir žuvį, turite įsitikinti, kad ji yra itin šviežia, ir tinkamai laikyti. Riebi jūros žuvis (įskaitant lašišą) yra geriausias šaltinis omega-3 riebalų rūgščių, kurios palaiko mūsų smegenų ir kraujotakos sistemos sveikatątodėl kuo dažniau juos siekite 🙂
Paruošimas:
Lašišą supjaustau smulkiais kubeliais. Tada sumaišiau garstyčias su alyvuogių aliejumi, pusės laimo sultimis, kaparėliais, druska ir pipirais, tada subėriau lašišą. Viską sumaišiau ir trumpam padėjau į šaldytuvą. Tada sumaišiau avokado minkštimą su likusiomis laimo sultimis, įpyliau sojos padažo, šiek tiek druskos ir pipirų.
Tartarą išdėliojau lėkštėje, patiekiau su avokadų padažu, kaparėliais, duona.