Tofu plakinys su vyšniniais pomidorais ir baziliku – Anna Lewandowska

Tofucznica-z-pomidorkami-i-bazylia.jpg


Kiaušienė be… kiaušinių?! 😯 Šiandien noriu su jumis pasidalinti receptu a augalinė šio patiekalo versija, ty tofu plakinys. Tokiais pusryčiais tikrai nustebinsite savo namiškius! Jei norite, kad tofu būtų tikro kiaušinio skonio ir skonio, tuomet įprastą druską pakeiskite juodąja druska (Kala Namak), kurioje yra sieros junginių ir kuri dažnai naudojama veganiškuose patiekaluose 😉

Paruošimas:

Pomidorus perpjaunu per pusę, svogūną susmulkinau. Tada keptuvėje įkaitinau kokosų aliejų, pakepinau svogūną ir subėriau susmulkintą tofu. Viską užpyliau trupučiu vandens, pagardinau ir išmaišiau. Troškinau, kol išgaravo skystis. Galiausiai subėriau pomidorus ir troškinu apie 2 minutes.

Tofu apibarsčiau saulėgrąžomis, moliūgų sėklomis, rukola ir šviežiu baziliku.

tofucznica



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -