Sezoninis vaisių trupinys – Anna Lewandowska

Owoce_pod_kruszonka-scaled.jpg


Tobulas desertas – kepti sezoniniai vaisiai su avižų trupiniais 🙂

O saldžių pusryčių gerbėjams noriu pridurti, kad tai gali būti ir pirmojo patiekalo dalis. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai tinkamai sukomponuoti visą patiekalą, pridedant a baltymų šaltinis (pvz., natūralus jogurtas, Skyr arba graikiškas) ir sveikų riebalų – truputis sėklų (saulėgrąžų, chia, sezamo) arba grūstų riešutų (graikiniai, lazdyno riešutai, anakardžiai).

Paruošimas:

Persiką supjausčiau kubeliais ir kartu su avietėmis įdėjau į kepimo indą. Dribsnius susmulkinau ir sumaišiau su kardamonu, druska, klevų sirupu ir skaidrintu sviestu. Mišinį minkiau rankomis, kad susidarytų trupinys, kuriuo apibarsčiau vaisius. Viską kepiau 180°C apie 15 min.

ohoce



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -